Chp Ataşehir Belediye Başkan Adayı ”Çöplerinizi Topladım ,Bunla Mutlu Olun..”

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

  1. CHP’ye soruyorum. PM ve MYK’ya…
    1. Başka kimse kalmadığı için mi Kirlenmiş, kirletilmiş bir insanla ısrarla yola devam etmek istiyorsunuz? Dürüst, Adaletli, Çalışkan bir kimse bulamadınız mı?

    2. Ataşehir için kazanmak mı istiyorsunuz yoksa egonuzu tatmin etmek mi?

    3. Ataşehir de yaşıyorum. Yönetim olarak fena değilsiniz fakat önceliğiniz lüks kısımlara ayırdığınız bütçe ve zamanı bakir yerlerede ayırmanızdır. Islah etme çalışmalar yapmanızdır. Ferhatpaşa, Kayışdağı, İnönü Mahallesi.

    4. İmarla ilgili ciddi sıkıntılar var. Rüşvet yiyen Belediye birimleriniz var. Gözümle gördüm, Gördük… İmar ruhsatı almadan inşaata başlayan 10 katlı apartman diken müteahhit olduğunu kaç kez ihbarda bulunduk. Gelen ekipler rüşvet alıp gittiler.

    5. Kat irtifakı koymanız gerektiğini düşünüyorum. Bölgede 4 Katlı yapıların yanına sadece 1 adet 17 katlı bir apartman yapılması bana iyi şeyler düşündürmüyor. Durum böyleyken 1 nci madde aklıma geliyor. Akıl dışı yapılar istemiyoruz.

    6. Yeşil Alan ve Parklar istiyoruz.

    Ben düşünüyorum ki Hak yemez ve Adaletli olursanız zamanlar güzel şeyler olabilir. He bunları yapmaya devam ederseniz gün gelir arkadanız da kimse kalmaz…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM