Ataşehirde Yine Hırsızlar Cirit Atıyor, Halk Tedirgin, Ne olacak Şimdi ?

Ataşehirde Yine Hırsızlar Cirit Atıyor, Halk Tedirgin, Ne olacak Şimdi ?

Ataşehir İçerenköy mahallesinde yine bir soygun ,evleri takip eden hırsızlar boş evlere giriyor ve değerli eşyaları çalıyorlar. hırsızlar tarafıdan  takip edilerek evinde boş olduğunu fırsat bilen hırsızlar.Ö.B  evine girildi. Ö.B eşi tedirgin bir şekilde  evine geldi evinin kapısını  kırıldığını gören eşi  hemen eşini aradı Ancak o sırada Ö.B eşi psikolojisi bozulduğu için sinir krizi geçirdi .

Asgari ücretle çalışan Ö.B yıllarca biriktirdiğimiz çocuğumun eğitim parası alıp görtürdüler evimiz  yıllarca dişimizden tırnağımızdan arttırarak bir ev yaptık , bu kadar kolay mı?  yapanın yanına kar mı? kalıyor. ne yapacağız şimdi durumuz  ne olacak ? diye sitem etti. Ö.B  sağolsun içerenköy polis karakolu ve olay yeri  polisleri çok ilgilendiler  parmak izi aldılar , bizi teskin ettiler .devletimiz  sağolsun bulacaklarına inanıyorum  diyen mağdur Ö.B Eşim tedirgin ağır bir travma geçiriyor ,sinir krizi  ona çok üzülüyorum . burada kalmayalım diyor . kapkaççılara nasıl cezalar arttırıldı ise , hırsızlığında cezaları caydırıcı olmalı .

Ataşehir İçerenköy mahallesinde yine bir soygun evleri takip eden hırsızlar boş evlere giriyor ve değerli eşyaları çalıyorlar. evine girilen Ö.B eşi tedirgin bir şekilde psikolojisi bozuldu asgari ücretle çalışan Ö.B yıllarca biriktirdiğimiz çocuğumun eğitim parası alıp götürdüler ,Sağolsun İçerenköy polis karakolu ve olay yeri çok ilgilendi. Devletimiz sağolsun bulacaklarına inanıyorum. Eşim de tedirgin burada kalmayalım diyor . Kapkaç yapan teröristlere  nasıl cezalar arttırıldı ise hırsızlığında cezaları caydırıcı olmalı .

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?