Ataşehir Belediyesindeki Usulsüz Rantı , Vatandaş Cimere Şikayet Etmişti.

Ataşehir Belediyesindeki Usulsüz Rantı , Vatandaş Cimere Şikayet Etmişti.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Battal İLGEZDİ’nin USULSÜZLÜKLERİNİ, 

YENİ ÇAMLICA ,MEVLANA ,MİMAR SİNAN MAHALLERİ 3 AYDIR YAPTIĞI EYLEMLER HABER VERMİŞTİ. 

CİMER VE BİMER ÜZERİNDEN ŞİKAYETLERİN  DIŞINDA SESİZ EYLEMLER YAPAN MAHALLE HALKI ORGANİZE ŞEKLİDE HAREKET ETMEKDİR MAHALLENİN ŞU AN   ORGANİZE OLAMANISINI VE ANIN DA HABERLEŞTİKLERİ BİR SOSYAL AĞ GRUBU VAR .

Ataşehirdeki üç Mahalle Yeni Çamlıca ,Mimar Sinan , Mevlana mahallerine  Tapu vaadi ile oy alan Battal iLGEZDİ   Şimdi İlahi ADALET tecelli etti diyen halk  2019  artık bu mahalle için dönüm noktası  bizleri her gelen siyasetçi kandırdı  Mehmet BİNGÖL’den ,Hasan Canı ve Battal İLGEZDİsine kadar  artık buna dur diyeceğiz .

Ataşehir belediyesinden hizmet almadık, çöp dökmek ile  hizmet olmaz , yollara bakın dar alanda kısa paslaşma  mahallemizi tamirci, hurdacı,uyuşturucu pazarına çevirdiler 9 yılda biz imar istedikçe zulum ettiler, paramızla aldığımız devletten aldığımız resmi tapularımıza göz diktiler ,rant elde etmek için Ali cengiz oyunları yaptılar diyen mahalle akil insanlar artık buna  Cumhurbaşkanımız dur demeli ve hizmet almayız  çocuklarımız  kaybediyoruz , geleceğimiz yarınlarımız   gidiyor neden imar yok imar olmayan yere illegal her şey olur  ve biz artık buna izin vermeyeceğiz.

Ataşehir bölgesinde 75 bin nüfuslu 3 mahalle YeniÇamlıca ,Mimarsinan ,Mevlana Mahalleleri Resmi tapuları üzerinde Rant elde etmek isteyen ve kendilerine alan açan  Ataşehir belediyesinin Encümen kararına karşı Mahalle mağdurları Bimer ve Cimer üzerinden Ataşehir Beldeyisi ve Battal İLGEZDİ’nin  tapu usulsüzlüğünden dolayı 3 ay önce kayyum istedi.

üç mahalle halkı olarak farklı görüşten kişiler bir ve birlik içinde şu sloganla haklarını arıyor.”SİYASİ GÖRÜŞÜN NE OLURSA OLSUN. HEDEFİN GASP EDİLEN HAKKIN OLAN TAPU OLSUN ” sözü ile bu üç mahalle birlik içinde her görüşten kişinin tek sorunu şimdi yeni Belediye Başkanı seçimlerinden sonra üç Mahalle temsilcisi tapu gasbı sorunu çözmek için ziyaret gerçekleştirecek .

Üç Mahalle önderleri , Ataşehirin belediyesinin usulsüzlüklerine devletin dur demesi gecikmiş bir adalet olsada, bu karardan memnun, Mahalle sakinleri, bu süreç içinde her gelen siyasi bizleri vaatler veriyor. siyasi ahlaksızlık yapıyorlar sözünü tutmuyorlar .

Belediyecilik vatandaşlarına sunmakla yükümlü olduğu sosyal politikadır. Ancak bizler yıllarca hizmet alamadık diyen halk zenci muamelesi gördük ne parkımız ne oyun yerleri neden olmadığı gibi bırakın elimizdeki resmi tapularımız gasp ediyorlar.

Bundan sonra bizlere hizmet vermeyen, bizlere alay edercesine tepeden bakanlara , sözünde durmayanlara oylarımızı vermeyerek,  Dur diyeceğiz.

Hangi parti olursa olsun, bizler şu an mağduruz .

Mağduriyetimizi 2019 seçimlerinden önce çözmeleri gerekiyor bizleri senelerce imar ve iskan vereceğiz , diyerek oyaladılar. aptal yerine koydular diyen halk yeni yönetimden umutluyuz dedi.

Sesiz ve Organize eylem İle Yeni Çamlıca, MimarSinan, Mevlana Mahalleride Ataşehir Belediyesine yaptığı tapu gasbına karşı binlerce Cimer ve Bimer Atılan şikayetler.

YİNE ATAŞEHİR BELEDİYESİNE SINIRLARINDA Kİ YENİ ÇAMLICA,MİMARSİNANİ MEVLANAN USULSÜZLÜLERE DAHA ÖNCEDEN DUYURDU EYLEMLERİNDE SESİNİ YÜRÜYEREK VE İLANLARLA CUMHURBAŞKANINA SESİNİ DUYURMALARI

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?