ENSAR VAKFI MARUFAN’DA ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

ENSAR VAKFI MARUFAN’DA ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ.

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi’nin düzenlendiği İkra 5 projesi kapsamında Marufan “Çağları Aydınlatanlar” düzenlenen yarışmaya 3200  öğrenciler yarıştı.

Yarışmada derece giren öğrenciler ödüllerine  kavuştu.

Ataşehir Mimar Sinan Camii Konferans Salonunda verilen  iftar ile birlikte yarışmada derece alanlara iftar sonrası  ödülleri verildi.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Akhan, Memur-Sen İstanbul İl Temsilcisi Talat Yavuz,  Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Şube Müdürleri, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Fatih Kaya,  AK Parti Ataşehir Grup Başkan Vekili Mustafa Naim Yağcı, Belediye meclis Üyesi Şerafettin Paşa Bal, Fatih Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Coşkun Bilgin, Kamu Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Mükayil Bektaş ve şube yönetimi, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy,  Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri , okul müdürleri yanı sıra yarışmaya katılan öğrenciler ve aileleri ile  birlikte öğretmenleri katılım sağlayarak ödülleri verildi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ensar Vakfı Şube Başkanı Mükayil Bektaş, “İkra serisi projeler kapsamında bu yıl 5’ncisini gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda İkra projemiz kapsamında; Nebe Nas (Kur’an-ı Kerim’i Anlamaya Doğru), Üsve-i Hasane(Güzel Ahlak), El’Vera (Kendini Tanı), Sana Emanet (Peygamberimizin Hayatını Anlama) bilgi yarışmaları düzenlemiştik.

Düzenlediğimiz yarışmalarda gördük ki, öğrencilerimiz yeni bilgiler öğrenmekten son derece mutlu ve oldukça olumlu dönüşleriyle bizlerin ne kadar önemli bir çalışma yaptığını göstermiş oldu.

Geçtiğimiz yıllardaki yarışmalarımızda binlerce öğrencimiz bilgilerini yapmış olduğumuz sınavlarda göstermiş oldular.

Bu yılda Ataşehir’den 25 öğretmenimizin birlikte Marufan “Çağları Aydınlatanlar” kitabımızı öğrencilerimizle yarışma kapsamında buluşturduk. Yarışma takvimimiz doğrultusunda 3200 öğrencimiz başvuru yaptı.

Yarışma takvimimiz doğrultusunda yapmış olduğumuz sınav sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü öğrencilerimizi belirledik.

Ödül törenimizin de ramazan ayına denk gelmesi ile birlikte hem iftar yapalım hemde emeği geçen öğretmenlerimize ve dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verelim istedik. Her düzenlediğimiz yarışmamızın kendine göre ciddi sorumlulukları var.

 

İkra-5 kapsamında destek veren tüm kurumlarımıza ve yöneticilerimize, sponsorlarımıza, öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor, Kadir Gecenizi ve yaklaşmakta olan ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı yapmış oldukları kısa konuşmalarda yarışmada emeği geçen şube yönetimine, kitabın yazılmasında emeği geçen öğretmenleri ve yarışmaya katılan öğrencileri tebrik ettiler.

Konuşmaların ardından;  İkra-5 projesine destek veren öğretmenlere, okul müdürlerine şube yönetimince hazırlanmış olan hediyeler takdim edildi.

Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Yarışmanın ödül töreni ve iftar programı eğitimci-sanatçı Muhammed Ali Atalay’ın konseri ile sona erdi.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?