www.atasehirdenhaber.com haber sitemizi kanunlara aykırı olarak 3 gün kapatmışlardır.
‘’Ataşehir Mesleki Özel Eğitim Merkezi -İş okulu – 19 mayıs Etkiniliği , Rezilliğine Halktan Tepki….’’ başlığı ile yapılan haberden rahatsız olanlar
Tebliğ yapılmadan ,halkın sesi olan tüm haber sitesini kapatılması manidardır. Tehdittir, gözdağıdır.
yapılan Haberden dolayı mahkeme karar verir ise; bu karar ile yapılan haber engellenir veya tekzip yayınlanır.İlk önce yapılması gereken budur. Ancak yapılan hukuksuz işlemle 3 gün haber kanalımız kapatılmıştır.
Avukatlarımız vasıtası ile itirazlar sonucu haber sitemiz yayına geçmiştir.
Ataşehirin sesi olan atasehirdenhaber.com sizlerin sesi, soluğu olmaya devam edecektir.
Bu haber kanalı ataşehirin haber alma özgürlüğüdür, farklı bir rengidir, sizlerin asıl sesidir. şikayetlerini, isteklerini gerekli makamlara ulaştırmakta bir gönül köprüsüdür.
Bizler belediye kapıları önünde bekleyen gazeteci anlayışında değil halkın içinden haber hizmeti veren sizlerin haber kanalıyız. Sizlere nerede iseniz biz hep oradayız.
Olamaya devam edeceğiz ..
Tebrikler. Sizi destekliyoruz