İSMAİL ERDEM OTİZMLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

İSMAİL ERDEM OTİZMLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, ve heyeti 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Ataşehir Bizim Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde otizmli çocuklar ile bir araya gelerek boyama faaliyeti yaptı.

Faaliyet süresince çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Erdem, Otizm Farkındalık Günü’nü unutmamak gerektiğine belirterek, “erken teşhis ve doğru eğitim, otizmli çocukların hayatında, büyük bir fark oluşturmaktadır. Otizm eksiklik değil, farklılıktır. Çocuklarımızın yüzündeki bir gülümseme aileleri ve bizim için paha biçilmezdir, bugün burada teşkilatımız ile birlikte hediyeler verdiğimiz yavrularımızla ,boyama faaliyeti yaptık ve kıymetli aileleriyle sohbet etme şansımız oldu. Sıkıntı ve taleplerini dinledik.

İsmail Erdem 
AK Parti ailesi olarak her zaman otizmli çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bununla birlikte Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımızca mahallelerimizdeki Otizmli çocuklarımızı hediyeler vererek ziyaret ettik. Çocuklarımız tabii ki her zaman bizim için daha öncelikli bir konumda. Ailelerin bizlere iletmişolduğu sıkıntı ve taleplerini de yetkili mercilere ileterek sıkı şekilde takipçisi olacağımızın sözünü verdik.Yavrularımızla birlikte olmak günümüzü güzelleştiren tebessüm ve sevinçlerini görmek bizleri çok mutlu etti.
Ailelerimize ve özellikle gecelerini gündüzlerine katarak yavruları ile ilgilenen fedakar annelerimize ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ,çocuklarımız ile bir araya gelmemize vesile olan eğitim kurumunun müdürüne ve yetkililerine bizleri kabul ettikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum .

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?