Genel Başkanı Akçahanoğlu, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

TYGD Genel Başkanı Akçahanoğlu, yeni yıl nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Akçahanoğlu yayınladığı kutlama mesajında: “Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz.
”2020 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve refah içinde bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Bu kapsamda toplumsal sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının yeni yılda da hakim olması en büyük dileğimizdir.”şeklinde konuştu

Akcahanoğlu, sözlerinin devamında. “Acısı ve sevinci ile 2020 yılını geride bırakırken gözyaşların sona ermesi, yerini barış, huzur ve kardeşlik ortamına bırakması en büyük temennimizdir. Amacımız; Ülkemizin bölünmez bütünlüğüdür.

Ülkemize karşı yapılan her türlü saldırıda bütün zorlukların üstesinden gelen ve bütünlüğümüzü tehdit edenlerin emellerine ulaşmasına asla müsaade etmeyen aziz Milletimiz, bu günden sonra da aynı kararlılıkla kenetlenmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, tüm vatandaşlarımıza ve bütün insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Öncelikle tüm ülkeleri olduğu gibi ülkemizide
etkisi altına alan corana virüs illetinden bir an önce kurtulmayı arzu ediyor. Fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.
Yeni yılda umutlarının gerçeğe dönüşeceği huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?