Ataşehir ; Şehit polisini  törenle uğurlandı!

Ataşehir ; Şehit polisini törenle uğurlandı!

Kadıköy’de geçirdiği kazada hayatını kaybeden Motosikletli Yunuslarda görevli polis memuru Mücahit Örs yapılan törenin ardından son yolculuğunu uğurlandı.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli yunuslarda görev yapan 23 yaşındaki Mücahit Örs istirahatli olduğu gün arkadaşından bir günlüğüne ödünç aldığı motosikletiyle akşam eve dönerken geçirdiği kaza sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Örs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Örs için Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazenin Yunus ve polis arabalarının siren sesleriyle Emniyet Müdürlüğüne getirilmesi esnasında duygulu anlar yaşandı. Meslektaşları, ailesi ve cenazeye katılanlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Bir bayan polisin hayatını kaybeden Mücahit Örs’ün özgeçmişini sunarken Yunus polisleri de cenaze başında nöbet tuttu.

Helallik istemesinden sonra Mücahit Örs’ün Türk Bayrağına sarılı tabutu törenin ardından arkadaşlarının omuzlarında cenaze arabasına getirilerek Konya’da toprağa verilmek üzere gönderildi.

Törene Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, anne, baba ve erkek kardeşi ile yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

kynk:Baki Özışık kamerasından

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?